15 Mayıs 2012 Salı

Diablo 3

Evet, Diablo 3 zamanı geldi çattı...Yaklaşık 14 sene önce, üniversiteye girdiğim ilk yıl bu oyunla tanışmış, sonra da başından kalkamamıştım. Bitince de baştan oynamalar, expansion set derken, tadı damağımda kalmıştı. E üçüncüsü için hayli beklemek gerekti. Dün itibarıyla, oyunu edindim, bu sabah da işe gelmeden göz ucuyla bir bakıverdim :). İnternet ve oyun bağımlılığı, terapiye gelme sebepleri arasında. Lakin, bazen azıcık kafa dağıtmak ve sakinleşmek, günlük hayatta ifade edemediğiniz öfkenizi birtakım yaratıkları 'cennete yollayaraktan' (:p) yönlendirmek, bilgisayar oyunları sayesinde mümkün olabiliyor. Tavsiye etme niteliğinde değil ama en azından bende işe yaradığı kesin. 

Benim naçizane macbook pro'mda oyun çalıştı, bütün ayarları 'low' seviyesinde tutarak. Daha büyük bir ekran ve daha iyi sistem donanımıyla, çok keyifli zamanlar geçirtebilir Diablo 3. Seçtiğim class ise, beni tanıyanları şaşırtmayacak şekilde wizard oldu. Artık gelsin büyüler, magic itemlar...Ne diyeyim herkesin emeğine, bileğine, gözlerine sağlık :)

Ekleme:
25.07.2012

Oyunu bitirip Nightmare modunda başlamış olmama rağmen yorum yazmak ancak aklıma geldi :). Bir kere Diablo, Diablo'dur her zaman. Yukarıda da yazmış olduğum gibi hem mazimizden hem de benim için iyi bir stres atma yöntemi olduğundan, beğeni hakkımı saklı tutarım kendisiyle ilgili. Yalnız bu kadar süre sonra Act'lerde gidilen yerler ve karşılaşılan yaratıklar açısından biraz daha yaratıcılık beklerdim. Ne yalan söyleyeyim bir yerden sonra sıkılıp bıraktım, ileride devam ederim ama o da son seviye büyülerle neler yapılabildiğini görmek için olur. Ya da başka tür bir karakterle tekrar denerim. Yalnız bölüm geçişlerindeki ara filmler güzeldi onlara bir lafım yok :). 

Hiç yorum yok: